Voedingscentrum Voor alle vragen over voeding en wat daarmee te maken heeft.
Caloriechecker Deze site is een onderdeel van het voedingscentrum. Met de caloriechecker kun je checken hoeveel calorieën en (verzadigd) vet een product levert en checken hoeveel calorieën en (verzadigd) vet je op een dag binnenkrijgt. Bij de uitkomst krijg je advies.
Voedselallergie De Stichting VoedselAllergie is een patiëntenorganisatie voor mensen met een voedselallergie en een niet-allergische voedselovergevoeligheid.
Allergieplein Ontmoetingsplaats voor mensen met een (voedsel)allergie of voedselintolerantie. Op deze website kunnen deelgenoten of hun betrokkenen niet alleen informatie vinden over wat een voedselovergevoeligheid is, maar kunnen ze ook met elkaar informatie en ervaringen delen op de Allergieplein-forums.
Allergieplatform Op de website vind je informatie over allergie en overgevoeligheid. Speciale recepten en kookboeken voor mensen met voedsel allergie of overgevoeligheid zijn hier ook te vinden.
Dietist & voedselovergevoeligheid De leden van Diëtistenalliantie & VoedselOvergevoeligheid hebben een eigen praktijk als zelfstandig gevestigd diëtist. Ieder voor zich zet zich in om het beroep diëtist op een hoog niveau vorm te geven.
Allergenen consultancy Allergenen consultancy geeft advies en ondersteuning bij vraagstukken over voedselallergie en allergenen aan de industrie maar ook bijvoorbeeld aan retail, horeca en instellingskeukens.
Diabetes Vereniging Nederland Voor iedereen met diabetes is er Diabetesvereniging Nederland. DVN ondersteunt leden op allerlei manieren in hun strijd voor betere diabeteszorg en een betere kwaliteit van leven.
Diëtisten Coöperatie Nederland Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN) is een netwerk van diëtisten met een eigen praktijk. Zij kunnen adviseren op alle terreinen van voeding.
Nederlandse vereniging van diëtisten De Nederlandse Vereniging van Diëtisten is de beroeps- en belangenvereniging van de Nederlandse diëtist. De NVD stelt zich tot doel om de diëtist te positioneren en te profileren als dé specialist op het gebied van voeding en gedrag in relatie tot ziekte en gezondheid.
Kwaliteitsregister paramedici Op deze geactualiseerde site vindt u informatie over de werkwijze van het kwaliteitsregister paramedici.
Darmgezondheid Hier vind je allerlei nieuws, tips en recepten op gebied van darmgezondheid.
Artsenwijzer diëtetiek Verwijzing naar een diëtist op het juiste moment levert een belangrijke bijdrage aan de behandeling van de patiënt. In de Artsenwijzer Diëtetiek staat op welk moment welke voedingszorg geschikt is.