Over ons:Anita van Tongeren

Mijn naam is Anita van Tongeren.
Sinds 2003 woon ik in Weert samen met mijn partner en kinderen.
In 2004 heb ik Voeding Weert opgericht.

Werkwijze:

Gezond leven is genieten
Lekker in je vel zitten, dat is een heerlijk gevoel. Voeding, een gezond gewicht en beweging hebben daar veel mee te maken. Daarom geven wij een leefstijladvies dat bij u past! Dit is speciaal gericht op een blijvend resultaat, met veel ruimte voor genieten. Heeft u daarnaast nog specifieke gezondheidsproblemen, dan krijgt u een advies dat verantwoord én goed uitvoerbaar is.

Geen honger, geen speciale producten
We maken gebruik van gewone producten en lekkere maaltijden. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat u samen met anderen kunt eten en genieten. Honger lijden is echt niet nodig! Met de vele handige en eenvoudige tips leert u de juiste voeding samen te stellen.

Persoonlijke begeleiding 
Eetgewoontes veranderen is niet eenvoudig. Wij geven u daarom graag persoonlijke begeleiding en hulp. Tijdens het eerste gesprek brengen wij uw eetgewoontes in kaart, meten uw lichaamssamenstelling en bespreken eventuele gezondheidsproblemen. Ook maken wij voor u een persoonlijk voedingsadvies. Daarna is er alle ruimte voor persoonlijke begeleiding, precies zoveel u nodig heeft. Dit kan variëren van 2 keer per week tot 1 keer per jaar.